DPF Cleaning Machine

 

Wij zijn leverancier van EcoDPF In West-Europa

DPF MACHINE V2/3

Technische specificaties

totale afmetingen

2700mm x 1180mm x 2300mm

reinigingscabine capaciteit

1980mm x 1000mm x 930mm

top laadvermogen

220 kg

tankinhoud

330 liter

macht

3 PH 380V / 400V

nominaal vermogen8 kW

persluchtbehoefte

7-10 Bar / 120 liter

gewicht

810 kg

materialenroestvrij staal AISI 304/316
van de machineVolautomatisch, dubbele regeneratie beide zijden (inlaat uitlaat) in een gesloten circulatiesysteem
machine-apparatuurGesloten circulatiesysteem van het reinigen met water filtratie variabele regeling van de waterverwarming met dubbele verwarming, drogen functie van variabele warmte luchtstroom testsysteem voor het debiet en tegendruk zetten van de voor gemakkelijk filter assemby adapters, colorued touch screen control, ingebouwde printer het verslag efficiëntie watertank met dubbele schotten, veiligheidssysteem, selfdiagnostic / storingen detectiesysteem afdrukken
extra uitrustingWaterrecirculatiesysteem met een onafhankelijke pomp werken in de cyclus, dat het reinigen van filters ingrediënt.

De belangrijkste kenmerken van de machine

De schoonmaak stroming in de V2 / 3 machine cyclisch toegevoerd aan beide zijden van het filter (inlaat uitlaat) 
hoeft de filteraansluiting zijden (inlaat, uitlaat) wisselen in het apparaat, tijdens het reinigen. 
Het is een innovatieve oplossing op de markt tegenwoordig.

Onze machine is uitgerust met de brede waaier van adapters, universele connectoren en eenheden maken filter passend in de machine veilig en gemakkelijk. Ook het aantal sets van bijzonder adapters kan worden verhoogd of aangepast aan de behoeften van de klanten te voldoen.

Innovatieve constructie van de watertank maakt gemakkelijk reinigen. Toegang via 3 herziening luiken, zonder de noodzaak van het nemen van de tank uit de machine. We kunnen veilig gebruik maken van de hogedrukreiniger indien nodig.

Eigenschappen van de machine

\

Een innovatief mechanisme met een universele constructie gebaseerd op de integratie van de vele oplossingen. Het maken van de regeneratie / reiniging van een bepaalde filters – een korte en eenvoudige actie,

\

In onze machine V2 / 3 de reinigingsinrichting stroming bestaat uit een uniek mengsel van lucht, water en chemische reinigingsoplossing. Dit laat toe om alle sporen van deeltjes uit het filter te verwijderen (pijn, roet, oli-resten)

\

De efficiëntie van de V2 / 3 machine wordt gecontroleerd door de stroomsnelheid en de tegendruk tests voor en na reiniging. Het rapport van de resultaten wordt gedrukt en wordt de doeltreffendheid van het filter na regeneratie.

\

Onze schoner werken langs verschillende programma’s speciaal ontworpen om verschillende soorten filters, zoals de auto, commerciële voertuigen, vrachtwagens, bussen, industriële en agrarische fi ect te wassen. Het betekent dat de functionaliteit kan worden verbeterd door het vergroten of zijn werktijd afneemt.

\

V2 / 3 Machine is gemaakt van hoogwaardige materialen. De roestvrijstalen AISI304, werd gebruikt voor het gehele frame en bij de inrichting te bouwen, en was watertank, filterhuizen. Ook het hoge volume van bouwgroepen zijn gemaakt van AISI 316 roestvrij staal. Bovendien is de elektrische verdeelkast en watertank volledig gescheiden door dubbele rvs.

\

Het water dat gebruikt wordt in ons product is altijd schoon. Dankzij aparte filtratiepomp samen te werken met dubbele filters. Bovendien is het waterniveau bijgevuld uit de pijpleiding automatisch.

\

Onze machine is uitgerust met de brede waaier van adapters, universele connectoren en eenheden maken filter passend in de machine veilig en gemakkelijk.

\

Regeneratie in de V2 / 3 machine weer de filter functionaliteit, hoewel de dienst regeneratie mislukt.

\

De schoonmaak stroom cyclisch toegevoerd aan beide zijden van het filter. En uitlaat leveren. Er is geen noodzaak om de positie van het filter tijdens het reinigingsproces te veranderen.

\

V2 / 3 apparaat voldoet aan de zeer strenge milieuregels met gesloten circuit met gelijktijdige filtratie van de reiniging stroming. Het circuit wordt geregeerd door twee onafhankelijke pompen. Alle verontreiniging die tijdens de regeneratie wordt bewaard in de hermetische tank, zodat het niet buiten de machine zelf verder gaat. De tank kan gemakkelijk schoon zijn.

\

Het droogproces wordt automatisch uitgevoerd direct na het reinigen. De V2 / 3 machine gebruikt elektrische luchtverwarming, zodat het filter gedroogd bij hoge temperatuur om verwijdering van eventuele sporen van dump verzekeren.

\

Onze reiniging apparaat is uitgerust met een high class PLC Controler. Het beheert het hele reinigingsproces. Het wordt bestuurd door de kleurrijke aanraakscherm afwisselend via smartphone, tablet (Android, IOS)

\

De V2 / 3 machine maakt gebruik van geïntegreerde veiligheidssystemen. 
Zodat het beschermt: grote kring van faseverlies of de verkeerde volgorde en spanningsverlies, boilers door het regelen van het vereiste water deur tegen een onbedoeld openen. 
Bovendien is de Self-diagnostische module detecteren de machine fouten snel gemakkelijk fouten lokalisatie mogelijk te maken.

\

De V2 / 3 machine wordt een bouwt printer, dat het eindrapport de filterefficiëntie afgedrukt voor en na reiniging.

KOM BINNEN

Van Praetstraat 100
2660 Hoboken

OPENINGSTIJDEN

Ma - vr: 07:00-06:00
Za: 07:00 - 12 uur

Gesloten op zondag en feestdagen

VOLG MIJ

EMAIL ONS